Ilmoittaudu nyt ProWay-kursseille!

Vuoden 2022 ProWay-lyhytkurssiohjelma alkaa tammikuun lopussa Jarkon vetämällä Studiohenkilökuvauksen kurssilla ja heti perään helmikuun alussa on ensimmäinen Ammattilaistapaaminen, jossa keskustelunavaajana on hämeenlinnalainen valokuvaaja Mikaela Holmberg, jonka upeita ja mielikuvituksellisia kuvia ihailevat niin alan ammattilaiset kuin asiakkaatkin.

Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu nyt!

ProWay Studiotyöskentely II – Henkilökuvauksen jatko 29.-30.1.2022

Ammattilaistapaaminen 5.2.2022

Toistaiseksi Korona-tilanne ei estä pienryhmissä tapahtuvaan lähiopetukseen osallistumista. Kursseilla pidämme maskeja ja osallistujia otetaan rajoitetusti. Voit turvallisesti ilmoittautua kursseille, sillä kurssimaksu palautetaan jos kurssin järjestämiselle tai sinun osallistumisellesi tulee koronan vuoksi esteitä.

Reipasta alkua vuodelle 2022!