ProWay-kurssisarjat

Valokuvauksen perusosaamista omaan tahtiin – kaikille avoimet kurssisarjat

ProWay-kurssisarjat on suunnattu sinulle, joka haluat tavoitteellisesti kehittää valokuvauksen perusosaamistasi, mutta et tällä hetkellä halua tai voi sitoutua tutkintoon valmistavaan koulutukseen.

Osa ProWay-kurssisarjoista toteutetaan yhdessä eri tutkintoihin valmistavan koulutuksen kanssa ja niissä oppimissisältö on sama kuin vastaavissa tutkinnon osissa. ProWay-kurssien kautta et kuitenkaan voi saada tutkintoa, etkä suorittaa tutkinnon osiakaan, vaan sinun on erikseen ilmoittauduttava ja osallistuttava tutkintotilaisuuksiin jos haluat virallisen tutkintosuorituksen. Katso lisätietoa tutkintotilaisuuksiin osallistumisesta täältä

Kurssisarjat koostuvat useista koulutuspäivistä, jotka toteutetaan esimerkiksi peräkkäisinä päivinä, viikottaisina iltakursseina tai 2-3 päivän lähiopetusjaksoina usean kuukauden aikana. Voit esimerkiksi poimia vain ne kurssit, jotka sinulle ovat hyödyllisimmät työssäsi tai harrastuksessasi kehittyäksesi.

Pyydä toteutussuunnitelma VVI:n toimistolta vvi@vvi.fi. Siitä näet mitä asioita milloinkin käydään läpi. Lähipäivän hinta on perustutkintotasolla 135€, ammattitutkintotasolla 175€ ja erikoisammattitutkintotasolla 210€. Hintoihin lisätään alv.