Hei,

Palasin VVI:lle vuoden alusta. Olen syksyllä alkavan erikoisammattitutkinnon vastuukouluttaja. Lisäksi teen toimistohommia ja kaikkea muutakin, kuten pienessä organisaatiossa aina tehdään.

Olen suorittanut VVI:llä kaikki tutkintotasot ja saanut myös Suomen Ammattikuvaajat ry:n mestariarvon 2007.
Kuvasin omassa valokuvausyrityksessäni 9 vuotta lehti- ja mainoskuvaa aiheina sisustus, puutarha, ruoka ja lifestyle. Vieläkin kuvaan satunnaisesti, kun jokin vanha asiakkaani sitä toivoo, mutta tällä hetkellä haluan keskittyä kouluttajan työhöni ja siihen liittyvien taitojeni edelleen kehittämiseen. Omiin projekteihini liittyen minulla on marraskuussa tulossa Nuutajärvelle näyttely ”Lumottu maa”.

Toimin VVI:llä aikaisemmin vastuukouluttajana ammattitutkintoon ja erikoisammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa 2007-09 ja työskentelin VVI:n toimistossa päätoimisesti 2014-17.

Olen luonteeltani utelias ja monesta asiasta kiinnostunut. Siksi olen valokuvauksen lisäksi tullut tehneeksi todella monenlaisia töitä kuten kallioporakoneiden asennusta, puhelinkeskusten ylläpitoa, puhelinverkon suunnittelua, projektipäällikön hommia, erilaisia IT-alan koulutuksia ja niiden kehitystä, ollut tiiminvetäjänä, tehnyt pitopalvelua, puhelinmyyntiä jne. Näen, että minun vahvuuteni onkin juuri uusien asioiden oppiminen.

Kouluttajana en anna valmiita vastauksia, vaan haluan tukea sinua löytämään ja kehittämään omia vahvuuksiasi. Löytämään oma motivaatiosi sekä valjastamaan nämä sisäiset voimat sinun ja yrityksesi kannalta menestyksekkääksi toiminnaksi. Haluan valmentaa sinua johtamaan itseäsi siihen suuntaan, mihin intohimosi sinua ohjaa.